De in 2017 geopende duurzaamheidswinkel in Roosendaal heeft sinds 15 maart een vaste locatie. De pop-up winkel heeft de afgelopen maanden ruim 800 bezoekers gehad. Vanwege dit succes heeft de winkel een vaste locatie gekregen, zes deuren verderop. 

De duurzaamheidswinkel aan de Nieuwe Markt is een informatiecentrum waar de klant verschillende producten kan zien en advies krijgt over het verduurzamen van hun huis. In de winkel werken energieambassadeurs die samen met de klant het gesprek aan gaan om uiteindelijk een zo goed passend energieadvies te creëren voor de klant. Volgens initiatiefnemer Onno Eigeman is de opzet van de inhoudelijke informatie, de manier van opvolgen met de klanten en de locatie het succes van deze winkel. De winkel werkt ook samen met Inbraakproof en Wonen Met Gemak, die zich richten op veiligheid en levensloopbestendigheid. Om zo een compleet plaatje te kunnen vormen voor het verbeteren van een woning. In samenwerking met de gemeente Roosendaal, de Rabobank en lokale ondernemers  is nu de keuze gemaakt om zes deuren verderop een vaste locatie voor de winkel te openen. Hiermee willen ze de zichtbaarheid van duurzaamheid meer naar voren laten komen.